top of page

​1. Дизайн и производство на тапети за училищна среда 
 
Със съчетание от живописни дизайни и устойчиви материали, нашите тапети създават вдъхновяваща и образователна обстановка, подпомагайки учениците в техния учебен процес. Разнообразието от наши дизайни и възможността за персонализация прави нашите тапети идеални за всяко училище.

2. Изработка на лого, комплектоване на училищната/институционална графична идентичност
 

Със специално създадените графични елементи и дизайн, ние помагаме на вашето училище/институция да излъчва професионализъм и уникалност, което важно отразява вашата институция. Нашата цел е да предоставим на вас и вашия учебен институт графични решения, които впечатляват и подчертават вашата училищна идентичност.

3. Дизайн на графичното оформление на всички събития през учебната година
 
Ние работим внимателно с вас, за да разберем вашите цели и послания и да ги превърнем в визуално привлекателни материали и продукти. Нашата цел е да направим всеки учебен момент още по-запомнящ се и вдъхновяващ чрез креативен  графичен дизайн. 

4. Рекламен дизайн и брандиране 
 
Ние вярваме, че силната реклама и добре разработеният бранд могат да променят начина, по който хората ви виждат и взаимодействат с вас. Нашата екип от професионалисти в областта на маркетинга и дизайна съчетава креативността със стратегическия подход, за да ви помогне да построите силен и разпознаваем бранд, който ще впечатли вашата целева аудитория. 

Разгледайте
нашите готови проекти.

Как можем
да сме ви полезни?

bottom of page