top of page

Нашата мисия е да преобразим образователните пространства и да вдъхновим ученици и учители да развиват своята творческа мисъл.

Вярваме, че обучението не трябва да бъде статично, а динамично и адаптивно към бързо променящия се свят.  Нашата основна цел е да създадем иновативна среда в класната стая, която да позволява на учениците да се изразяват, да се развиват и да се отличават. Ние вярваме в силата на иновациите и възможността за учене през целия живот.

С нашите продукти и решения подкрепяме образователните институции и учители, в техния стремеж към промяна и развитие. Ние сме тук, за да насърчаваме творческото мислене, да предоставяме инструменти за успешно обучение и да създаваме вълнуващи образователни преживявания.

Вярваме, че нашите съвместни усилия ще допринесат следващите поколения ученици, да се превърнат в откриватели, мислители - любопитни и креативни граждани на света.

Нашият офис

  • Нашият офис е съвременно пространство, съчетаващо комфорт и иновативно оборудване, което улеснява комуникацията между екипите.

  • С отворения си дизайн и удобни работни станции, нашите служители се чувстват вдъхновени и свързани, което ги прави  много продуктивни.

  • Тук идеите стават реалност, а съвместната работа и иновациите са ключът към нашия успех.

Нашите сътрудници

Склад и Логистика

Разполагаме със собствен склад, което ни позволява да управляваме логистиката на нашите стоки с голяма ефективност и точност. Нашата цел е да доставим продуктите до всеки наш клиент в страната, осигурявайки бърза и надеждна доставка. С нашия добре настроен логистичен процес можем да гарантираме, че всеки клиент получава нашите продукти в най-кратки срокове, независимо от тяхното местоположение.

 

Запознайте се
с брандовете, на които разчитаме:

Можем
да се похвалим
с доволини клиенти:

Нашите сътрудници са истински професионалисти, които се отличават с несекваща всеотдайност и ентусиазъм. Тяхната креативност и страст към работата са двигателите на нашия успех, което прави този екип несравним. Ние сме горди да работим с такива изключителни и мотивирани хора.

 

Как можем да сме ви полезни?

bottom of page