top of page

1. Създаване и потдържане на канали в подходящи социални мрежи

Екипът на Digital Daskalo предлага професионално създаване и ефективно потдържане на социални мрежи за вашият бизнес. Ние създаваме и управляваме канали в подходящите социални мрежи, помагайки ви да развиете онлайн присъствие и да достигнете вашата целева аудитория. Нашата услуга ви помага да се свържете с клиентите си, да увеличите видимостта и да постигнете по-голям успех в дигиталния свят.

2. Създаване на рекламни кампании промотиращи клиента, или конкретни събития
Digital Daskalo ви предоставя професионално създаване на рекламни кампании, специално адаптирани за промотиране на вашия бизнес или конкретни събития. Нашият екип е тук, за да ви помогне да достигнете вашата целева аудитория чрез умело настроени и креативни рекламни стратегии, които ще повишат видимостта ви и усилият ви за привличане на клиенти и участници. Доверете се на нас, за да направим вашата рекламна кампания незабравима и успешна.

3. Кризисни PR кампании
Екипът на Digital Daskalo е тук, за да ви помогне в случай на кризисни ситуации. Ние създаваме и изпълняваме кризисни PR кампании, които ще ви помогнат да възстановите репутацията си и управлявате кризисни ситуации с ефективност и професионализъм. Нашата цел е да ви предоставим стратегическа подкрепа и комуникация, която да ви помогне да се справите успешно с всяка криза.

3. Google рекламни кампании
Екипът на Digital Daskalo предлага експертно създаване и управление на Google рекламни кампании, които ще ви помогнат да достигнете вашата целева аудитория и увеличите видимостта на вашия бизнес онлайн. Нашата услуга включва стратегическо ключово думи подбор, анализ на рекламни данни и оптимизация на рекламните бюджети, с цел да постигнете най-добрите възможни резултати в света на Google рекламите. Доверете се на нас, за да постигнете успешни и конвертиращи Google рекламни кампании.

Разгледайте
нашите готови проекти.

Как можем
да сме ви полезни?

bottom of page