top of page

Успехът на Digital Daskalo не би бил възможен без колаборацията и ангажимента на нашите партньори, които са носители на изключителни знания и опит в тяхната област. Тяхната експертност и професионализъм са отражение на техните високи стандарти и ангажимент към всяка задача, пред която се изправят.

Юнион Интерактив ООД 

Юнион Интерактив ООД предлага образователни технологии, софтуер и обучения за преподаватели. Обучителните програми са одобрени от МОН и  са вписани в ИРОПК. Фирмата работи в сектор „Образование“ на територията на цялата страна и е насочена конкретно към нуждите и спецификите на образователните институции. Ние предлагаме завършен модел на работа, включващ всички допълнителни услуги, свързани с правилната и ефективна интеграция на образователни технологии и учебен софтуер в класната стая. Фирма Юнион Интерактив е оторизиран дистрибутор и официален представител или партньор за образованието на едни от най- широко разпространените световни производители на образователни технологии – Microsoft, Mozaik Education, Arduino, zSpace и други.

Към момента Юнион Интерактив е изградила партньорства със стотици български училища и детски градини. През годините сме оборудвали над 1 500 класни стаи и учебни кабинети с модерни технологии и сме обучили над 5 000 преподаватели за работа с тях. Работим по изграден модел, с висок професионализъм и отговорност към всеки наш клиент, което ни носи положителна обратна връзка от страна на нашите клиенти и партньори.

АРХИКА ЕООД е архитектурната фирма на която разчитяме. Тя е основана през 2005г. като семейна проектантска фирма.
Екипът на АРХИКА  умело съчетава старите традиции с най-съвременните технологии.

"Ние сме първата архитектурна фирма в България, която използвайки собствените си 3D лазерен скенер, професионален дрон, VR очила, постигна европейки стандарти за дигитализиране на културното наследство.
Трудим се с всеотдайност, защото възприемаме работата си като кауза да направим средата около нас по-добра, да покажем богатството и голямата стойност на културното ни наследство и да го съхраним за следващите поколения, така че те да се гордеят, че са българи.
Работим върху различни като същност и обхват проекти в големи екипи с различни експерти."

bottom of page