top of page

1. Изграждане на Концепции:
Наш екип от консултанти и експерти работи с вас, за да изградим чиста и убедителна концепция за вашия проект. Ние ви помагаме да формулирате вашите идеи и цели и да ги превърнем в конкретен проектен план. Целта на Digital Daskalo е да ви помогне да представите вашия проект в най-добрата светлина пред потенциалните финансиращи и партньори.

2. Професионална Подкрепа:
Ние ви подкрепяме в целия процес, от началото на концепцията до следването на проекта след финансирането. Нашите експерти са на разположение, за да ви консултират и да ви осигурят необходимата помощ и насоки.

3. Максимизиране на Шансовете за Успех:
Ние вярваме, че всеки проект има потенциал да бъде успешен, и затова в Digital Daskalo работим усърдно, за да гарантираме, че вашият проект има най-добрите шансове за финансиране и изпълнение.

4. Обзавеждане на Кабинетите:
Digital Daskalo предоставя всичко необходимо, за създаването на модерни и функционални кабинети за STEM обучение. Нашата продуктова гама включва оборудване, инструменти и материали, които насърчават учащите се да изследват и развиват своите умения.

5. Създаване на Общност:
Ние от Digital Daskalo вярваме в създаването на общност от клиенти, учители и ученици, които работят заедно, за да следят за последващите промени и изисквания в съвременната STEM среда. С тяхната помощ, ние сме в състояние да адаптираме нашите услуги и продукти, за да отговорим на нуждите на училищата и да гарантираме, че STEM образованието непрекъснато развива учениците.

Разгледайте
нашите готови проекти.

Как можем
да сме ви полезни?

bottom of page