top of page

Digital Daskalo разполага с опитен екип за строително-монтажни дейности (СМР), готов да ви помогне при изграждането и реализацията на вашите проекти. Нашите специалисти се грижат за всичко, от планиране и координация до изпълнение, гарантирайки висококачествени строителни и монтажни работи. Доверете ни се, за да направим вашите строителни проекти реалност, съобразена с вашите изисквания и в срок.

Строително-монтажни дейности - СМР 

Шпакловка и боядисване

Digital Daskalo ще преобрази вашите стени и пространства, придавайки им нов живот и свеж вид.

С нашата услуга за смяна на дограма ще подобрите енергийната ефективност, сигурността и визуалния аспект на вашата сграда, осигурявайки по-добър комфорт на вашите ученици.

Смяна на дограма

Предоставяме ви възможността да визуализирате вашите идеи и проекти в тримерен формат, което ви помага да разберете и споделите концепции и дизайн решения по-ясно и ефективно.

Проектиране и Изграждане на 3D визуализации 

Професионално проектиране, монтаж и поддръжка на електрически, отоплителни, вентилационни и климатични системи, гарантирайки ефективност и надеждност във вашия обект.

Инсталации

Ше ви осигурим професионални ръце и умения, за да направите вашите нови мебели готови за употреба, без главоболие и безпокойство.

Сглобяване и монтаж на мебели

Ще преобразим вашето пространство, предоставяйки ви избор и възможност за подобрение на стила и функционалността на пода.

Подови настилки

Разгледайте
нашите готови проекти.

Как можем
да сме ви полезни?

bottom of page